دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

شانس زنده ماندن همسر بشار اسد پنجاه پنجاه است

روزنامه تلگراف نوشت: اسما اسد همسر بشار اسد مبتلا به سرطان خون است و توسط پزشکان که شانس زنده ماندن او را ۵۰/۵۰ می‌دانستند جدا شده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۰۶ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 26
کد خبر: ۲۶۶۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ همسر بشار اسد از افراد دیگر دور نگه داشته می‌شود. به گفته منابع آگاه از خانواده، پدر او، فواز اخراس، از دخترش در مسکو مراقبت می‌کند و «دلشکسته» است.

در ماه می‌سال جاری، رئیس جمهور سوریه اعلام کرد که بانوی اول به لوسمی حاد میلوئیدی – سرطان تهاجمی مغز استخوان و خون – مبتلا شده است. اسما اسد نیز قبلاً به دلیل سرطان سینه تحت درمان بود و در آگوست ۲۰۱۹ اعلام کرد که پس از یک سال درمان به طور کامل از این بیماری رهایی یافته است.

لوسمی پس از یک دوره بهبودی دوباره ظاهر شد. یکی از منابعی که در هفته‌های اخیر مستقیماً با سخنگوی خانواده صحبت کرده است، گفت: اسما در حال مرگ است... او نمی‌تواند [به دلیل شرایطش]با کسی در یک اتاق باشد.

اسما اسد، ۴۹ ساله، که دارای تابعیت دوگانه سوری - بریتانیایی است، مدتی قبل از اینکه کرملین شوهرش را متقاعد کند که در برابر حمله برق آسای شورشیان به روسیه برود، برای معالجه به مسکو رفته است.

پدر اسما، متخصص قلب و عروق، در شش ماه گذشته ابتدا در امارات متحده عربی و سپس در مسکو از او مراقبت کرده است.

این اطلاعات پس از گزارش‌هایی مبنی بر اینکه همسر اسد در لندن به دنبال درمان است و همچنین می‌خواهد طلاق بگیرد، منتشر شد. / تلگراف

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار